Bij Dental Art Glanerbrug in Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Abel Tasmanstraat 3 in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid.

Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Dental Art Glanerbrug ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.

U kunt bij ons in het praktijk ook terecht voor parodontale behandelingen bij een mondhygiëniste. Ook kunt u een afspraak maken voor het bleken van uw tanden.

Het is een bekend gegeven dat niet iedereen vol vertrouwen naar de tandarts gaat, maar wij doen er alles aan om te zorgen dat uw afspraak zo prettig mogelijk verloopt. Zorgvuldig bekijken wij welke behandeling het beste bij u past. Dit geldt niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen. Spelenderwijs maakt uw kind kennis met de tandarts en leert uw kind om het gebit goed te verzorgen.

Een goede verzorging is erg belangrijk en heeft een preventieve werking. De kans op gaatjes of andere klachten wordt aanzienlijk verkleind. Voorkomen is immers beter dan genezen. De mondhygiëniste bekijkt samen met u hoe u uw gebit het beste gezond kunt krijgen en houden.

Vanzelfsprekend hechten wij veel waarde aan kwalitatief goede tandheelkundige zorg. De tandarts staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister tandartsen. De kwaliteitsnormen, die aan deze inschrijving verbonden zijn, worden regelmatig getoetst. Het is een keurmerk dat u de zekerheid geeft dat de zorg van uw gebit bij ons in goede handen is.

Pijnklachten 
We streven ernaar patiënten van onze praktijk met pijnklachten, welke op werkdagen vóór 10:00 worden aangemeld, nog dezelfde dag te helpen.

Patiënt worden bij Dental Art Glanerbrug?
Op dit moment nemen wij nieuwe patiënten aan. (Klik hier om u via deze website aan te melden.) Inschrijven kunt u ook telefonisch doen via 053-888 1974  en 053-203 20 74 of  aan onze balie.